14 Ekim Dayanışma Kahvaltısı Yapıldı

14 Ekim Dayanışma Kahvaltısı Yapıldı

KENTTEN KIRA İSYAN DALGASI
Sovyet-Rus Sinemasına Kuş Bakışı
Felsefe Tartışmaları

Dostluğun, beraberliğin ve dayanışmanın elbetteki birliktelikten, yan yana ve omuz omuza olmaktan geçtiğini bilmekteyiz. Uzunca bir aradan sonra üye ve dostlarımızla “14 Ekim Dayanışma Kahvaltısında” bir araya geldik. Katılımın yoğun olduğu bu kahvaltıda kucaklaşmanın eksik olmadığı bir günü hep birlikte yaşadık. “Üreticiden Tüketiciye” köprü olalım anlayışı ile Ovacık’tan gelen ürünlerimizi dostlarımıza sunulmak üzere hazırladık. Ayrıca kahvaltı gününe, amatör bir ruhla profesyonel bir çalışma ile hazırlandık.

Kahvaltı sonrasında Başkanımız söz alarak dernek çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. Ovacık’tan gelen ürünlerin tanıtımı, 21 Ekim’de Yrd. Doç. Dr. Lütfiye BOZDAĞ hocamızın yapacağı “ Sanat ve İktidar” başlıklı Panel ’in duyurusu, 22 Aralık’ta yapılacak “ Yaşam Ağacı Dostluk ve Dayanışma Gecesi” nin çağrısı, dernek bünyesinde oluşturulan Sanat Atölyesi’nin çalışmalarından bahsederek devamında Ovacık Belediye Başkanı M.Fatih MAÇOĞLU’nun katılımı ile 04 Kasım’da Takxim Hill Otel’de gerçekleşecek olan “ Demokratik Yerel Yönetimler ve Ovacık Deneyimi” panelin duyurusunu yaparak konuklarımızı etkinliğimize davet etti. Böylesi bir araya gelişlerin anlamlı ve değerli olduğuna vurgu yaparak, katılımlarından dolayı teşekkür etti ve kitleyi selamladı. 14 Ekim Pazar günü kahvaltımıza katılarak bizleri onurlandıran üye ve dostlarımızı uğurlarken aldığımız olumlu tepkiler bizleri mutlu etti, bu da bizlerin enerjisini yükselten, daha sonraki çalışmalarımızı motive eden bir duygu seli yarattı.

Dayanışma kahvaltımıza katılım gösteren, emek veren tüm üye ve dostlarımıza; dayanışmalarından, emek ve katkılarından dolayı derneğimiz adına teşekkür ederiz.

Yorumlar

Wordpress: 0